Перейти до головного вмісту
eLearning
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
English (en)
ქართული (ka)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Організація готельного господарства
На головну
Курси
БАКАЛАВРАТ
Дисципліни, які формують фахові компетентності
242 Туризм
Організація готельного господарства
Загальне
Новостной форум
Новостной форум
Главные новости и объявления
Пошук на форумах
Пошук на форумах
(Поки що не було опубліковано жодних оголошень.)
Перейти до...
Перейти до...
Робоча програма
Програма
Робоча програма для спеціальності Менеджмент
РЕКТОРСЬКА КОНТРОЛЬНА РОБОТА ІІ СЕМЕСТР
Силабус предмету
Завдання для самостійної роботи
Плани семінарських завдань
Тести для контролю
Розділ 1
Розділ 2
Розділ 3
Розділ 4
Розділ 5
Розділ 6
Розділ 7
Тематика рефератів-презентацій з теми
Анкета до презентації готелю.
Історія справи
Україна
Видатні готельєри.
Підручник. Розділ № 1. Історія готельного господарства світу та України
Слайд-шоу. Готельне господарство світу та України на сучасному етапі.
Тематика рефератів за виконавцями
Практична робота . Характеристика типів закладів розміщення.Надати характеристику типу засобу розміщення (вибір студента відповідно до його номеру у списку групи). Оформити у вигляді файла і надіслати викладачу.
Питання до розгляду готельних стандартів.
Стандарт 4268:2003.
Стандарт 4269:2003
Стандарт 4527:2006
Класифікація засобів розміщення.
Підручник. Розділ 2. Класифікація засобів розміщення.
Правила користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг.
Принципи діяльності готельного підприємства.
Про порядок тимчасового проживання.
Підручник. Розділ 3 Принципи діяльності готельного підприємства
Перелік посадових осіб для посадової інструкції.
Служби готельного підприємства.
Служба прийому і обслуговування.
Підручник. Розділ 4.Служби готельного підприємства. Організація роботи персоналу.
Гігієна та санітарія.
Санітарно гігієнічні вимоги до готелю.
Мікроклімат готелю.
Попередження розповсюдження інфекційних хвороб в готелі.
Особиста гігієна персоналу готелю.
Технологія прийому і обслуговування в житловій частині готелю
Прибиральні роботи в готелі.
Підручник. Розділ 5. Організація обслуговування гостей у житловій частині готелю.
Тести по санітарії.
Диктант
Санітарні правила готелів.
Санітарні правила ресторанів.
План розробки концептуального готелю.
Технологія прийому-розміщення-виїзду
Підручник. Розділ 6. Підручник. Розділ 6.Організація прийому-розміщення-виїзду гостей з готелю.
Додаткові послуги та забезпечення рентабельності готелю.
Якість послуг і культура обслуговування в готелі.
Підручник. Розділ 7. Додаткові послуги в готелі.
Тести підсумкового контролю по технології.
Список варіантів для кожного студента на ректорську контрольну роботу
Завдання до ректорської контрольної.
Модульна контрольна № 1. Вислати у вигляді файла на пошту викладача tgsspectour@gmail.com до сесії
Модульна контрольна № 2. Вислати у вигляді файла на пошту викладача.tgsspectour@gmail.com до сесії
Анкета готелю
Виконати тести підсумкового контролю.
Розподіл варіантів МКР-1 і МКР-2 за прізвищами студентів.
Питання до білетів на іспит.
Екзаменаційні білети
Тести підсумкового контролю.
Положення про студентський конкурс
Екзаменаційні білети з предмету.
Тематика курсових робіт Денне відділення.
Тематика курсових робіт. Заочне відділення.
Робоча програма ►