Tematyka
-
Розділи підручника
-
Історія готельного господарства світу.
Історія готельного господарства України.
Готельне господарства світу та України на сучасному етапі.
-
Види класифікацій.
Статистична класифікація засобів розміщення.
Класифікація засобів розміщення за функціональним призначенням та за рівнем комфорту.
-
Форми управління, Планування роботи. Правила користування.
-
Фактори, які впливають на організацію роботи готелю.
-
Технологія обслуговування на поверсі. Система роботи з матеріальним майном. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю. Прибиральні роботи.
-
Класифікація послуг. Забезпечення якості послуг. Забезпечення рентабельності роботи готелю.
-
Матеріали для заочників.
-
План презентації.
За планом, вказаним в Анкеті, підготувати презентацію готелю - українського або унікального зарубіжного. Презентацію захищаємо на екзаменаційній сесії.
-
Перенести файл на робочий стіл, кольором виділити правильну відповідь і переслати файл на пошту викладачу tgsspectour@gmail.com
-
Тести підсумкового контролю. Питання до іспиту.
-
Перенести файл на робочий стіл, кольором виділити правильну відповідь і переслати файл на пошту викладачу tgsspectour@gmail.com
-
Тематика курсових робіт. Методичні рекомендації з виконання.
-
Плани курсових робіт - звертатись до викладача- керівника курсової роботи Сокол Т.Г. План, розроблений студентом самостійно, має бути ОБОВЯЗКОВО узгоджений з викладачем-керівником роботи.
-
Плани курсових робіт - звертатись до викладача- керівника курсової роботи Сокол Т.Г. План, розроблений студентом самостійно, має бути ОБОВЯЗКОВО узгоджений з викладачем-керівником роботи.
-